Finnbergåsen Eiendom

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Leiligheter
Leiligheter


Ny og lys 2-roms med balkong og utsikt i Ensjøbyen

E-mail Print PDF

Ny og lys 2-roms leilighet med soverom, kjøkken/ stue, entre, yttergang, bad og balkong sentralt i den nye Ensjøbyen på den nye promenadegaten med kun et få minutters gange fra Ensjø T-banestasjon. Leiligheten ligger i 4. etasje og har balkong med utsikt. Leiligheten er helt ny, har lyse slette flater og tidsriktige og moderne løsninger.

Register to read more...
 

2-roms med balkong og utsikt på Grünerløkka i Oslo

E-mail Print PDF

2-roms i Ringes park på Grünerløkka

Lys og moderne 2-roms leilighet med balkong og utsikt på Ringnes Park sentralt i øvre Grünerløkka.

Innhold:

Attraktiv 2-roms hjørneleilighet som innholder entré, bad, bod, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning og balkong.

Register to read more...
 

1-roms med fransk balkong på Grünerløkka i Oslo

E-mail Print PDF

1-roms Ringnes Park Grünerløkka

Ny, moderne og lys 1-roms hybelleilighet med eget kjøkken og bad beliggende i Ringnes Park i nordre Grünerløkka / sørlige Sagene i nærheten av Birkelunden og Alexander Kiellands plass. Leiligheten er helt ny, moderne og meget lys, romslig og trivelig. Kort gangavstand til "alt", herunder livlige Grünerløkka, St Hanshaugen, Høyskolen i Oslo, Oslo sentrum etc. Kun 8 minutter med trikk unna hjertet av Oslo sentrum.

Register to read more...
 

Ny 3-roms leilighet på Hovinbekken ved Ensjø

E-mail Print PDF

Leiligheten på Hovinbekken er bygd med tanke på familiers behov og er romslig og praktisk. Med balkong for sommerens kveldssol, er leiligheten luftig og innbydende å oppholde seg i året rundt. Selve stilen som preger leiligheten er klassisk og poetisk.

Register to read more...
 

Ny og lys 3-roms med balkong og utsikt i Ensjøbyen

E-mail Print PDF

Ny og lys 3-roms leilighet med 2 soverom, kjøkken/ stue, entre, yttergang, bad og balkong sentralt i den nye Ensjøbyen på den nye promenadegaten med kun et få minutters gange fra Ensjø T-banestasjon. Leiligheten ligger i 4. etasje og har balkong med utsikt. Leiligheten er helt ny, har lyse slette flater og tidsriktige og moderne løsninger.

Register to read more...
 

Flott 2-roms leilighet i Inndalsveien, Bergen

E-mail Print PDF

 

Lys, flott og koselig 2-roms leilighet med hage / uteareal sentralt i Bergen på Minde. Toromsleiligheten ligger like ved idylliske Leaparken og bybanen. God adkomst med offentlig transport med buss og trikk / bybane til Bergen sentrum. 

 

Register to read more...
 

1-roms toppleilighet på Minde i Bergen

E-mail Print PDF

Toppleilighet i Inndalsveien, Bergen

Lys, trivelig og koselig liten toppleilighet / loftsleilighet.

Innhold, ettroms leilighet over to plan: Leiligheten består av åpen stue- og kjøkkenløsning og er romslig for å være en 1-roms hybelleilighet.

Register to read more...
 

Stor 2-roms i Finnbergåsen, Bergen

E-mail Print PDF

2-roms i Finnbergåsen, Bergen

Lys, romslig og trivelig toromsleilighet sentralt i Bergen på Minde. Leiligheten ligger i et meget attraktivt, solrikt og barnevennlig område like ved idylliske Leaparken. God adkomst med offentlig transport, ca 5 min. med buss til Bergen sentrum og beliggenhet i nærheten av den nye trikken /

Register to read more...
 

3-roms i Finnbergåsen, Bergen

E-mail Print PDF

3-roms leilighet i Finnbergåsen, BergenLys og trivelig treromsleilighet sentralt i Bergen på Minde. Leiligheten ligger i et meget attraktivt, solrikt og barnevennlig område på Solhaug, like ved idylliske Leaparken.

Register to read more...
   

Hybel med eget kjøkken og bad i Inndalsveien, Bergen

E-mail Print PDF

1-roms i Inndalsveien i BergenModerne, lys og trivelig hybel med eget kjøkken og bad. Beliggende like ved idylliske Leaparken. God adkomst med offentlig transport, ca 5 min. med buss til Bergen sentrum og beliggenhet i nærheten av den nye trikken / bybanen og det nye høyskoleområdet. Gang- og sykkelavstand til den nye Høyskolen i Bergen, Høyteknologisenteret, Haukeland sykehus, Brann Stadion, Haukelandshallen, Fantoft idrettshall, Danmarksplass, Mindemyren m.m. Det går hyppige avganger med buss til de fleste områder i Bergen, herunder Flesland/Bergen lufthavn med Flybussen. Leie inkluderer bruksrett til hage. Det er relativt gode parkeringsmuligheter langs offentlig vei i området.

Register to read more...
 

2-roms på Minde, Bergen

E-mail Print PDF

2-roms leilighet i Finnbergåsen, BergenLys og trivelig toromsleilighet sentralt i Bergen på Minde. Leiligheten ligger i et meget attraktivt, solrikt og barnevennlig område på Solhaug, like ved idylliske Leaparken. God adkomst med offentlig transport, ca 5 min. med buss til Bergen sentrum og beliggenhet i nærheten av den nye trikken / bybanen.

Register to read more...
 

2-roms Drammen sentrum

E-mail Print PDF

Ny 2-roms Christen Smiths vei 12

Nyere, tiltalende og meget arealeffektiv leilighet med god standard. Blant annet flislagt bad/wc med varmekabler og opplegg for vaskemaskin, parkett på alle gulv, profilert hvit kjøkkeninnredning, sentralfyr, gasspeis mv. Heis. Leiligheten er gjennomgående. Hyggelig skjermet felles grøntområde / atrium  

Register to read more...
 

Lys og flott ettroms studioleilighet sentralt i Moss sentrum

E-mail Print PDF

Moderne leilighet med en flott og sentral beliggenhet mellom gågaten og Møllebyen i Moss sentrum, det er med andre ord kort vei til alle tenkelige fasiliteter som bykjernen har å by på.

Register to read more...
 


Banner

Innlogging



Søk

Online nå

We have 46 guests online
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed