Leilighet, 3 roms, Hovinveien 43, Oslo


  • Boligtype Leilighet
  • Areal 67 m2
  • Antall rom 4 roms
  • Etasje 2. etasje
  • Leieperiode Langtidsleie
  • Ledig fra 01.06.2019
  • Månedsleie 12990,-
  • Depositum 24980,-
  • InkludertOppvarming, Varmtvann, Kabel-/Digital-TV


Utfyllende informasjon

Leiligheten på Hovinbekken er bygd med tanke på familiers behov og er romslig og pratisk. Med balkong for sommerens kveldssol, er leiligheten luftig og innbydende å oppholde seg i året rundt. Selve stilen som preger leiligheten er klassisk og poetisk.

Kjøkkenet er fra Marbodal og er i hvit farge. Integrerte hvitevarer som kjøl/frys, oppvaskmaskin, stekeovn og komfyrtopp leveres fra Bosch. Ellers eikeparkett i rommene og keramiske fliser på bad/vaskerom.

Soverom med garderobeskap fra
Marbodal med slagdører, type Arkitekt
Hvit med håndtak t-grep 128mm. Skyvedørsgarderobe av type NoGa Pluss med sølvkant.

Baderom med Indigo servantskap fra Svedbergs, 60-90 cm hvit eller eik , porselensservant Bølgen, håndtak Bøyle rett krom. Speil med belysning. Dusjvegg i klart glass med sølvprofil. Integrert vegghengt toalett. For variasjon, se kontraktstegninger. Bølgen porselensservant 60-90 cm (fremgår av kontraktstegning). Integrert vegghengt toalett. Benkeplate i hvit laminat over plass for vaskemaskin og trommel. Hvit håndvask. . Integrert vegghengt toalett.

Barnevennlig
Både barnehager, grunnskoler og ungdomsskoler er innen gåavstand. Skoleveien er trygg med blant annet gangbro som tar barna bort fra trafikkbildet. I tillegg er det Videregående Skole på Helsfyr – F21 - som har et spennende miljø og trekker til seg elever fra hele Oslo. Les mer på nettsidene til F21 her: www.f21.no

Sport, fritid og kultur
Valle Hovin og Vallhall ligger ved siden av hverandre noen minutters gange fra Ensjøbyen og er storstuer for både sport, fritid og kultur. Vallhall er hovedsete for Oslos fotballstolthet – Vålrenga. Her trenes og spilles det fotball på høyeste nivå hele året. Et stort treningssenter på Vallhall innbyr til alle former for trening – både for store og små. På Valle Hovin kan man gå på skøyteskole om det skulle friste i vinterhalvåret, og om sommeren er Valle Hovin hele Norges store arena for konserter. Her spiller de beste av internasjonale artister til stor glede for alle. Om det er lagsport for barna dine, individuell trening eller en kveld med god musikk som frister – så har Valle Hovin og Vallhall det meste som vil underholde og engasjere deg året rundt.