Leilighet, 2 roms,Toftes Gate 19A, Oslo

  
  • Boligtype Leilighet
  • Areal 58 m2
  • Antall rom 2 roms
  • Etasje 5. etasje
  • Leieperiode Langtidsleie
  • Ledig fra 01.06.2019
  • Månedsleie 14 990,-
  • Depositum 29 980,-
  • Inkludert Oppvarming, Varmtvann, Kabel-/Digital-TV


Utfyllende informasjon

Fasiliteter
Delvis møblert
Balkong/Terrasse
Heis
Moderne
Parkett
Rolig
Sentralt
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Turterreng

Beskrivelse
5. etasje: Hoveddel: Entré, gang, bad/wc, stue/kjøkken, soverom, bod. I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på 5,2 kvm

Standard
Boligen ligger i 5. etasje med store vinduer mot sør og flott utsikt over takene nedover Grünerløkka. Det er en flott sydvendt balkong med sol hele dagen. Stuen og kjøkkenet har åpen løsning. Flislagt baderom fra 2010 med opplegg for vaskemaskin. God plass til oppbevaring i stor garderobe i gang. Leiligheten ligger i et attraktivt veldrevet sameie med kort vei til alt av Grünerløkkas yrende liv.

Byggemåte
Grunn og fundamenter, generelt: Grunnmur i betong antatt fundamentert på flåte eller på faste/komprimerte masser.
Vinduer: Vinduer med malte trerammer og 2-lags støy/-isolerglass fra antatt byggeår. Ingen synlig produksjons år i vinduer
Ytterdører og porter: Balkong dør med malte trerammer og 2-lags glass og entrédør med kikkehull som er brann/-lydklassifisert type b30/35db.
Innvendige dører: Skyvedør til soverom og slett dør til baderom.
Terrasse, balkonger, trapper ol -
Balkonger, terrasser ol: Adkomst fra stue til stor sydvendt balkong. Takterrasse med adkomst fra 7. etasje

Oppsummert:
- Solrik sydvendt-balkong med god utsikt
- Høytliggende 5.etasje med heis
- Moderne 2-roms selveierleilighet fra 2010
- Umiddelbar nærhet til trikk og buss

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et populært og urbant område på Grünerløkka i attraktive Ringnes Park. Grünerløkka er velkjent for sitt arkitektoniske særpreg og sitt kulturliv. Området har umiddelbar nærhet til trikk og buss, dagligvarebutikker, shopping, kaféer, barer, restauranter, turområder m.m.
Toftes gate 19a har nærhet til Akerselva, park- og grøntområder som Birkelunde, Sofienbergparken, Olaf Ryes plass og Kubaparken med et yrende folkeliv, arrangementer og konserter om sommeren. Det er også kort vei til Akerselva, Botanisk Hage, Zoologisk og Geologisk Museum med videre.

På søndagsturer kan en spasere i naturskjønne omgivelser langs Akerselva opp forbi Nydalen og og videre innover mot Maridalsvannet eller nedover elven til Bjørvika og Operaen. Nærområdet kan også by på skøytehall, fotballbaner, basketballbaner, lekeplasser, idrettshall, svømmehall, skateramp og treningssentre.

Treningssenteret Sats/Elixia Ringnes Park ligger i samme kvartal som boligen.

Shopping
Toftes gate 19a har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud og fasiliteter. Ringen Kino ligger i samme kvartal. Ringnes Park senter har også et godt utvalg av butikker.

Kjøkken/stue: 
Det er en åpen kjøkken- og stue løsning. Stuen er lys og luftig grunnet dens direkte utgang til balkongen. Kjøkkenet er fra Norema og holder en moderne standard. Det er en flislagt veggeflate mellom benke flaten og overskap. Det er tilstrekkelig med plass for et spisebord på kjøkkenet. Eikeparkett på alle gulv unntatt bad.

Balkong: 
Den solrike balkongen ligger sydvendt. Dette gjør at man har gode solforhold store deler av dagen. Det er også en nydelig utsikt over byens tak og videre mot Ekebergskrenten. Balkongen er på cirka 8 kvadratmerer.

Bad: 
Badet er fra byggeåret (2010), det er flislagte gulv og vegger, samt god gulvarme fra varmekabel. Videre er det opplegg for vaskemaskin, med mulighet for å kunne sette en tørketrommel over. Hjørnedusjen er lagt med høye kantlister og moderne skyvedører. Det er håndholdt dusjhode og plass til vegghengte såpehyller. Frittstående toalett som er montert i gulv. Heldekkende servant med speil, underskap og ettgreps blandebatteri. Lyse fargetoner i stil til boligens resterende fargevalg.

Soverom:
Soveværelset har malte veggeflater og eikeparkett på gulvet. Det er et stort østvendt vindu som gir gode muligheter for lufting på varme dager og hvor man våkner med soloppgangen. Radiator mot vegg. Plass til dobbeltseng og garderobeskap.

Entré:
Gulvet i entreen er lagt med eikeparkett som er gjennomgående til soverommet og stuen. Leiligheten fremstår som moderne med døråpner og heis.